AVÍS LEGAL

Informació general:

El lloc web www.autoescolaelcarmel.com és propietat de l’empresa GREEN CARMEL AUTOESCOLA S.L. amb CIF: B-65707002 i domicili fiscal al carrer Conca de Tremp, 5 · 08032 Barcelona. També pot posar-se en contacte amb GREEN CARMEL AUTOESCOLA S.L. a través de l’e-mail: info@autoescolaelcarmel.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts:

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de GREEN CARMEL AUTOESCOLA S.L. o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa deGREEN CARMEL AUTOESCOLA S.L.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de GREEN CARMEL AUTOESCOLA S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a GREEN CARMEL AUTOESCOLA S.L.. c/ Conca de Tremp, 5 · 08032 Barcelona

Limitacions o exclusions de responsabilitat:

GREEN CARMEL AUTOESCOLA S.L. no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

GREEN CARMEL AUTOESCOLA S.L. no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.