AUTOESCOLA EL CARMEL

el TEU carnet DE CONDUIR DE FORMA RÀPIDA I ECONÒMICA

Autoescola El Carmel compta amb professorat especialitzat en l'ensenyament de la conducció, amb gran experiència en tots els permisos de conduir i dedicació exclusiva a la preparació dels alumnes.

Oferim un horari molt ampli, tant per la teòrica com per a les classes pràctiques i per descomptat tindràs una relació qualitat preu insuperable. Oferim cursos intensius per als alumnes que volen aprovar l'examen teòric d'una manera ràpida i senzilla.

Tèorica presencial a l'autoescola El Carmel

TEÒRICA PRESENCIAL

Classes teòriques intensives a càrrec d'un professor especialitzat que respondrà tots els típics dubtes dels tests d'examen per aconseguir el millor resultat en un temps rècord.

Aula informàtica a l'autoescola El Carmel

AULA INFORMÀTICA

L'Autoescola el Carmel disposa d'aula d'informàtica, on podràs concentrar-te millor que a casa per realitzar un gran nombre de test tipus examen per ajudar-te en la teva preparació de l'examen teòric.

Teòrica on-line

TEÒRICA ONLINE

Perquè puguis practicar amb els test a través d'Internet les 24 hores del dia, i comprovar els teus coneixements contestant i corregint les preguntes, et facilitem l'accés a diferents sistemes de test on-line.